OMPOLSTRING

Gennem mange års erfaring i København har vi specialiseret os i polstring og ompolstring. Vi besidder den nødvendige viden og knowhow for at skabe smukt nypolstrede møbler, der forener kvalitet og æstetik.møbler. Polstring er et håndværk, der skal udføres med omhu, især når det drejer sig om møbler af den fineste karat.

Forny dit danske designikon med professionel ompolstring og renovering

Har du et ikon fra dansk møbeldesignhistorie? Hvis dit designklassiker har mange år på bagen, viser det sig måske i en slidt polstring efter dagligt brug. Med en ny og professionelt udført ompolstring kan vi puste nyt liv i din møbelklassiker og give dig fornyet glæde, når du bruger møblet.

Udover ompolstring tilbyder vi også lette renoveringer. Vi kan slibe, oliere, lakere samt udskifte fjedre og skum efter behov, så dit møbel fremstår som nyt.

Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi kan give dig et konkret tilbud på opgaven. Vi glæder os til at hjælpe dig med at bevare og forbedre dit unikke stykke designhistorie.

_________________________________________________

Priserne nedenfor er blot et udpluk af mulige ompolstringer og skal ses som vejledende.

Stolesæde - Ompolstring.

Vi ompolstrer gerne dine stolesæder og giver dig mulighed for at vælge mellem tekstil eller læder. Hvis stolesædet har brug for udskiftning af skum, tilbyder vi også dette for at sikre maksimal komfort og holdbarhed.

Pris: 800,00 - 1500,00

Hyndesæt - Ompolstring af vintage lænestole

Har du en vintage lænestol, hvor hynderne ser lidt trætte ud? Vi tilbyder professionel ompolstring af hyndesæt til din lænestol, hvor du frit kan vælge mellem tekstil eller læder. Vi ompolstrer ofte hyndebetræk til klassikere som Wegner GE290. Hvis du har den originale hynde, kan vi også udskifte skummet for at sikre optimal komfort.

Aflever blot dine hynder i en af vores to butikker, hvor du kan udvælge det perfekte tekstil til dine nye hyndebetræk.

Pris: 4.000,00 - 5.000,00

Øreklapstol - Professionel ompolstring

Øreklapstolen er endnu et møbel, vi har omfattende erfaring med at ompolstre. Dette gælder også for lignende fuldpolstrede stole med høje rygge. Hvis du er interesseret i ompolstring af din øreklapstol, kan du sende et billede af stolen til vores mail, hvor vi kan give en estimeret pris. Vi tilbyder også at komme forbi med vores stofprøver og se på dine møbler hjemme hos dig.

Pris: 13.000,00 - 15.000,00

Madras 180x80 cm - Professionel ompolstring og specialmål

Udover stole og sofaer ompolstrer vi også madrasser. Vi tilbyder at ompolstre din madras i nyt tekstil eller læder og at lave skummadrasser i specialmål. Mangler du en lille madras til din brede vindueskarm? Næsten alle størrelser af skummadrasser er mulige. Nedenfor finder du et prisestimat for ompolstring af en madras i størrelsen 180x80 cm.

Pris: 4.000,00 - 5.000,00

Svanen og lignende stole - professionel ompolstring

Vi har omfattende erfaring med at ompolstre mindre stole med fuld polstring, såsom Svanen. Vi tilbyder mindre renoveringer af skummet samt ny polstring af hele stolen. Kontakt os via email eller telefon for at få mere information. Vi kan også komme forbi dig med tekstilprøver, så du kan vælge det perfekte materiale til din stol.

Pris: 10.000,00 - 11.000,00

Professionel gardinsyning til dit hjem, kontor eller store projekter

Vi har lang erfaring med at sy gardiner tilpasset dine behov og ønsker. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller større projekter, tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige stoffer. Kontakt os for mere information, eller lad os komme forbi med tekstilprøver, så du kan vælge det perfekte materiale til dine gardiner.

Pris: Fra 350 kr per kvm

Opfrisk dine Polstrede Møbler med Ompolstring hos Maskandepot

Med tiden kan dine polstrede møbler som stole og sofaer have brug for en opfriskning med ompolstring. En ny polstring kan markant forlænge møblernes levetid og skabe en smuk kombination af nyt stof og det karakterfulde træ.

Mange overvejer at købe nyt, når de gamle møbler begynder at se slidte ud, men ofte kan ompolstring være den ideelle løsning, der også er mere miljøvenlig.

___________________________________________________

Kontakt

Kontakt os på info@maskandepot.com for et uforpligtende tilbud. Vedhæft gerne billeder af din opgave samt en kort beskrivelse af dine ønsker. Vi tilbyder gratis afhentning og levering af dine møbler, hvis du vælger ompolstring hos os, samt rådgivning hjemme hos dig.